Adakah Kerana Seorang Peliwat, Kedaulatan Negara Hendak Dirosakkan Oleh Kuasa Besar?

Ini adalah satu lagi penipuan besar-besaran oleh PIHAK WHITE HOUSE. Apakah sistem IT White House boleh tersilap ‘shut down’ petisyen yang dihantar kepada mereka?

Golongan ini adalah golongan PENGKHIANAT dan TALI BARUT NEGARA ASING yang hanya demi memperjuangkan seorang PESALAH LIWAT yang sah disabitkan bersalah mengikut undang-undang yang adil dengan BERLANDASKAN KEPADA FAKTA DAN KEBENARAN, maka mereka membuka pintu untuk menjemput pihak Amerika Syarikat iaitu PIHAK ASING untuk CAMPUR TANGAN dalam sistem kehakiman negara kita.

Jangan lupa negara Malaysia merupakan sebuah negara yang BERDAULAT. Negara ini berlandaskan kepada sistem Raja Berpelembagaan. Jangan jadi anjing penjajah yang tidak sayangkan negara.

Apakah demi seorang pesalah liwat, maka kedaulatan keseluruhan negara Malaysia hendak dirosakkan dengan campur tangan asing?

Siapa White House? Apa dia White House? Mereka ingat mereka siapa? Mereka hanya kerajaan kepada Amerika Syarikat, negara mereka sendiri. Mereka bukannya KERAJAAN UNTUK SELURUH DUNIA!

Ini adalah MALAYSIA. Ini ialah NEGARA KITA SENDIRI. KITA ada PERLEMBAGAAN kita sendiri. Kita ada parlimen dan Raja sendiri.

Guantanamo di Amerika Syarikat adalah bentuk PENJARA YANG PALING KEJAM, TIDAK BERPERIKEMANUSIAAN dan MENENTANG SEGALA JENIS HAK ASASI MANUSIA yang ada di dunia ini. Sila jaga negara anda sendiri. Jangan ganggu kami. Ini adalah tanahair kami. Ini ada negara kami. Ini adalah tumpah darah kami.

Negara kamu mungkin lagi luas dan besar berbanding negara kami. Apa-apa pun, ini masih negara kepunyaan kami.

Kamu ialah golongan BODOH di dunia yang menyalahguna makna demokrasi dan telah MEMBUNUH RIBUAN manusia tidak bersalah di Iraq and banyak lagi negara lain.

Kami rakyat Malaysia, mengikut undang-undang sah dan fakta untuk menyumbat seorang PELIWAT ke dalam penjara. Negara kamu bebas untuk sodomi atau rogol atau apa sahaja yang kamu suka. Tetapi ini adalah Malaysia. Sodomi adalah satu kesalahan di sini.

Diolah dan diterjemah dari tulisan Sya Shen Yee Aun,
https://www.facebook.com/shen.yeeaun.9/posts/345146315694273:0