Adakah DAP Benar-Benar Bermakna CINA & Yang Tidak Menyokong DAP Adalah Sama Seperti Mengkhianati Cina?

Mengapa orang Cina boleh memanggil Cina yang lain sebagai pengkhianat? Adakah DAP benar-benar bermakna Cina dan yang tidak menyokong DAP adalah sama seperti mengkhianati Cina?

Dan bukan setakat menggelar panggilan hina, tetapi menyebarkan gambar-gambar mereka dan mengatakan mereka sebagai pengkhianat. Orang-orang yang melakukan ini adalah keji.

Perbuatan menyasar dan menyebarkan gambar-gambar ini benar-benar untuk menyebarkan rasa takut di kalangan kaum Cina supaya menyokong DAP atau akan diejek dan menjadi sasaran.

Sedarlah, anda juga diracuni oleh propaganda DAP. Perbuatan menyasar dan mengejek adalah budaya revolusi berkumpulan sempit.

Kembali kepada era moden. Hak untuk menyokong sesiapa yang anda mahu dipanggil kebebasan berpersatuan. Ia dilindungi di bawah perlembagaan kita.

Berikan sedikit sokongan kepada Maria Tay dan keluarga kerana memakai merah. Gambar Auntie Maria dan keluarganya (suami dan anak perempuan) kini sedang disebar, disasarkan dan diejek oleh RBA dan zombi. (https://www.facebook.com/maria.tay1)

Oleh Lim Sian See,
https://www.facebook.com/lim.siansee/posts/1720903634795090