Saya Menyokong Melayu Bermakna Saya Pengkhianat? Melayu Bukan Rakyat Malaysia?

Berikan sedikit sokongan kepada beliau dan keluarganya yang kini telah menjadi mangsa oleh RBA yang menyebarkan gambar-gambar auntie ini, bapa saudaranya dan anak perempuan muda dan menggelar mereka pengkhianat kepada orang Cina.

Auntie Maria yang berani ini enggan berundur dan menyerah bahawa ia adalah hak beliau untuk menyokong siapa atau apa dan telah menaikkan lebih banyak gambar keluarganya dengan baju berwarna merah.

Adalah orang-orang seperti Auntie Maria dan lain-lain lagi yang menghubungkan jambatan antara kaum – bukan cybertrooper RBA yang bising dan penyokong DAP yang menghina beliau dan menghina kaum lain.Sesetengah Cina mengambil gambar keluarga saya, memulakan kumpulan Whatsapp dan berkata kami pengkhianat. Saya menyokong Melayu bermakna saya pengkhianat!? Melayu bukan rakyat Malaysia!? Melayu bukan saudara atau saudari saya!?

Saya menyokong apa yang betul dan baik untuk negara ini. Saya tidak peduli sama ada kamu adalah kuning, merah atau ungu.

Saya tidak menyokong Kuning kerana mereka menyebabkan ketidakstabilan politik. Bagaimana mulia dan perbuatan baik yang mereka dakwa, bagi saya tindakan mereka akan menyebabkan kehilangan kehidupan dan ketidakstabilan dimana ianya SALAH.

Buat pengetahun anda, saya tidak menyokong Melayu, saya suka Melayu. Semua adalah sama di sisi Tuhan.

Oleh Maria Tay: https://www.facebook.com/maria.tay1/posts/10207922231274748?fref=nf