Lihat Betapa Garang & Tidak Bersalahnya Lim Guan Eng

Lihat Betapa Garang & Tidak Bersalahnya Lim Guan Eng

Lim Guan Eng berkata semua tuduhan terhadapnya adalah tidak benar. Semuanya pembohongan secara terang-terangan.

Saya teringat bahawa Ambiga mengeluarkan satu kenyataan akhbar rasmi bahawa beliau kecewa dan membuktikan 50 blok pembangunan di cerun bukit yang sensitif yang diluluskan di bawah rejim Lim Guan Eng.

Lihat Betapa Garang & Tidak Bersalahnya Lim Guan Eng

Oleh itu, bilakah Lim Guan Eng akan menyaman Ambiga?

Juga, Tan Seng Giaw telah membuat tuduhan yang sama mengenai pembangunan berlebihan dan Pulau Pinang yang kurang hijau. Jadi, bilakah Lim Guan Eng akan menyaman Tan Seng Giaw?

Lihat Betapa Garang & Tidak Bersalahnya Lim Guan Eng

Saya rasa tidak ada banyak projek pembangunan hartanah di Pulau Pinang sekarang dan tidak ada langsung bukit botak kerana Lim Guan Eng berkata ini adalah pembohongan terang-terangan dan beliau akan menyaman sesiapa yang mendakwa itu.

Mata kita pastinya menipu kita. Ini semua ilusi, nampaknya.

Lim Guan Eng Kata 'Bukit Botak' Tak Wujud, Maka Ambiga Pembohong & Kroni BN?

Selain itu, projek penambakan tanah 4,500 ekar yang paling besar dalam Malaysia di 3 pulau buatan di selatan Pulau Pinang untuk Pelan Induk Pengangkutan Pulau Pinang pastinya telah dihantar semula pada masa sebelum 2008 untuk Koh Tsu Koon luluskan walaupun projek itu hanya diwujudkan oleh Kerajaan DAP pada tahun 2011 – tetapi tidak diluluskan oleh mereka.

DAP mesti menggunakan mesin merentas masa yang sama seperti Rafizi guna untuk membayar invois Oktober 2017, satu setengah bulan lebih awal.

Lihat betapa garang dan tidak bersalahnya Lim Guan Eng?

Segala tuduhan terhadap beliau adalah pembohongan secara terang-terangan!

Oleh Lim Sian See